Contact 

U kunt mij bereiken via info@sannejanus.nl. 

Voor aanmeldingen, overleg of andere zaken ben ik op woensdag van 8.30-9.30 telefonisch bereikbaar op 06 – 42808524. Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken en zal ik u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Mijn praktijkruimte bevindt zich aan de Vlietsorgstraat 15, 2012 JB in Haarlem en ik ben werkzaam binnen het Therapeuticum Haarlem op het Prinsen Bolwerk 3 B, 2011 MA in Haarlem.

Ik ben werkzaam op ongeveer 6 dagdelen per week.

Waarnemer bij vakantie en/-of afwezigheid

Cliënten kunnen tijdens mijn afwezigheid gedurende vakantie en ziekte terecht bij mijn collega Renate van der Ree. 

Wachttijden

Binnen mijn praktijk is helaas geen ruimte voor nieuwe clienten. Ik kijk graag met u naar de hulpvraag en kan u wellicht verwijzen naar een van mijn collega's.

Naast bovengenoemde informatie is elke GGZ aanbieder verplicht de volgende tekst op de website te vermelden:

"Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)."

Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.